De Daphne Methode

De Daphne Methode voor begeleiding

In de Daphne Methode worden meiden verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en krijgen ze straf op hun billen als ze dat verdienen.

In de Daphne Methode worden meiden verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en krijgen ze straf op hun billen als ze dat verdienen.

Binnen Stichting Daphne gebruiken we bij het begeleiden van meiden en vrouwen sinds 2001 de “Daphne Methode“.

In de Daphne Methode is billenkoek (spanking) de eerste en beste disciplinaire methode voor meiden en dat zal altijd zo blijven.

Voor veel meiden is het beter als ze meer verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en straf krijgen als ze dat verdienen. Als meiden of vrouwen kiezen voor de Daphne Methode betekent dat het een logisch en integraal onderdeel van het dagelijks leven wordt dat ze een pak billenkoek op hun blote billen krijgen als ze straf verdiend hebben.

Een pak op de billen past goed bij de psychologie en de persoonlijkheid van veel meiden.

Het past ook goed bij hun anatomie.

Meiden en vrouwen hebben billen die door de natuur optimaal geschikt zijn gemaakt voor het absorberen van deze straf. Een stevig pak billenkoek leidt tot onmiddelijke en significante verbeteringen in gedrag en houding. Meiden die net over de knie zijn gelegd en een pak op hun billen hebben gekregen lijken gelukkiger te zijn en meer te stralen. Vooral bij temperamentvolle en wispelturige meisjes en vrouwen is klassieke billenkoek een uitstekende manier om de balans te herstellen.

We maken afspraken met de meiden die ervoor gekozen hebben om volgens de Daphne Methode begeleid te worden. Deze afspraken hebben te maken met het realiseren van belangrijke doelen. De meiden hebben in volle wetenschap van de consequenties met de afspraken ingestemd.

Moeilijke dingen worden overzichtelijk, saaie dingen spannend

Binnen de Daphne Methode krijg je billenkoek zodra daar een reden voor is.

Binnen de Daphne Methode krijg je billenkoek zodra daar een reden voor is.

Binnen de Daphne Methode is de consequentie een stevig pak billenkoek zodra daar een reden voor is. Voor de meeste meiden blijkt dit ongeveer eens in de drie weken te zijn.

Door de afspraken worden moeilijke dingen overzichtelijk en bereikbaar. Saaie dingen worden spannend.

Belangrijk is dat je als meisje of vrouw die begeleiding heeft niet meer alleen bent. Er is iemand die volgt hoe het gaat, maar er ook op let of de noodzakelijke voorgang wordt gemaakt.

Meiden en vrouwen die deelnemen aan activiteiten van Stichting Daphne zoals begeleiding, etentjes, studiebijeenkomsten of wat dan ook, weten dat ze op ieder moment zodra ze dat verdienen van hun begeleider straf zullen krijgen. Het gaat dan altijd om een serieus pak billenkoek dat zonder uitzondering op de blote billen gegeven wordt.

Uiteraard kan dit allemaal uitsluitend als de betreffende meiden en vrouwen hier toestemming voor geven of dit juist op prijs stellen. Zij doen dit omdat zij zich hierdoor aangesproken of gefascineerd voelen en omdat het bij hun persoonlijkheid past. Stichting Daphne biedt dan de unieke gelegenheid om in contact te komen met gevoelsgenoten. In aanvulling daarop biedt Stichting Daphne mogelijkheden om tijdens activiteiten appellerende en spannende scenario’s rond discipline en tucht van weleer in de praktijk te brengen in een sfeer van respect.

Je bent nooit te oud om te veranderen

Je bent nooit te oud om te veranderen.

Je bent nooit te oud om te veranderen.

Leeftijd doet niet te zake. Na de minimum leeftijd van 18 jaar is de werking op elke leeftijd vergelijkbaar, of je nou 18, 25, 30, 40 of 50 bent. Als je meer uit het leven wilt halen, als je denkt dat jezelf daar vaak de grootste belemmering voor bent en je bent niet bang voor een beetje pijn, dan is een pak op je blote billen het beste wat je kan gebeuren.

Veel meiden en vrouwen vinden deze aanpak niet eng maar juist spannend. Nadat de eerste stap gezet is en kennis is gemaakt met de mensen van Daphne, kiezen veel meiden voor begeleiding, inclusief de duidelijke regels en straffen bij overtreding.

Het is goed dat in de huidige tijd iedereen in vrijheid kan kiezen voor een aanpak die past bij de eigen persoonlijkheid. De Daphne Methode is uitsluitend bestemd en geschikt voor volwassenen. De Daphne Methode is gericht op groei en emancipatie.

De Daphne Methode is eeuwenoud maar past ook nu nog optimaal bij de persoonlijkheid van veel meiden. De werking en het effect van billenkoek is nu niet anders als vroeger.

Er zijn ook nu genoeg meiden en vrouwen die het beste functioneren en het meeste bereiken met een duidelijke en consequente aanpak waarbij het toepassen van straf een duidelijke rol speelt. Er zijn genoeg meiden en vrouwen voor wie het heel goed zou zijn als ze van tijd tot tijd op een veilige manier een stevig pak op hun billen kregen.