Contact leggen om begeleider te worden

  • Past Daphne bij jou en bij je sub?

Wil je begeleider bij Stichting Daphne worden?

Een begeleider is iemand die de persoonlijk begeleider/ster of coach is van tenminste één vrouw van minimaal 18 jaar op basis van een D/s relatie waarbij spanking een onlosmakelijk onderdeel is. In aanvulling daarop kun je overwegen om samen ook deel te nemen aan Stichting Daphne. Het is alleen logisch om dat te doen, als het voor jullie iets toevoegt.

Daphne is niet de oplossing om eenvouding aan een sub te komen als je daarnaar op zoek bent.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe begeleiders. Toch kun je op deze pagina lezen wat de bedoeling is.

Waar het bij Stichting Daphne om gaat

De volgende sleutelwoorden passen bij de sfeer van Daphne en de mensen erachter.

  • Persoonlijke groei. Het gaat erom dat meiden bereiken wat ze willen. Begeleiding helpt daarbij.
  • Spanking. Dit hoort er voor de meiden onvermijdelijk bij. Ieder meisje of vrouw bij Daphne krijgt als ze straf verdient direct een pak op haar blote billen.
  • M/f: Bij Daphne dient ieder meisje te beseffen dat het vanzelfsprekend is dat een overtreding van regels en afspraken leidt tot straf. Onvermijdelijk en zonder uitzondering. Voor de begeleiders geldt dat ze het recht (“strafrecht”) kunnen hebben om een individueel meisje (of meerdere individuele meisjes samen) te straffen. Een begeleider heeft dit strafrecht in ieder geval bij het meisje waarvoor hij persoonlijke begeleider. Vervolgens is het aan iedere Daphnemeid zelf om dit recht aan andere begeleiders te gunnen.
  • Wat vriendinnen kan samenbinden. De sfeer van Daphne meiden onder elkaar is iets dat ze nergens anders aantreffen.
  • Institutioneel. Althans, voor zover als mogelijk. Het is geen kostschool of een internaat, maar we willen die sfeer wel zoveel mogelijk creëren. We hopen dat je daaraan mee wil werken.

Je bent een persoonlijke begeleider

Voor de begeleider geldt dat een noodzakelijke voorwaarde is dat hij minimaal één meisje of vrouw begeleidt, die bij Daphne deelneemster is of wil worden. Je kunt dus alleen begeleider bij Daphne worden, als het meisje of vrouw die je begeleidt ook bij Daphne komt.

Als begeleider maak je afspraken met de dames en je zult waarschijnlijk speciale regels met haar/hen afspreken die ze in acht moet(en) nemen. Het is onze verwachting dat je als begeleider de Daphne methode gebruikt, wat betekent dat je straf op de billen geeft.

Er is wat ons betreft geen maximum aan het aantal meisjes of vrouwen dat jij begeleidt.

Strafrecht

Meiden en vrouwen die deelnemen aan Daphne zijn niet vogelvrij. In principe kunnen ze alleen straf krijgen van mannen die bij de betreffende dame strafrecht hebben.

Dit betekent dat je – afgezien van je eigen sub(s) – alleen straf kunt geven aan meiden en vrouwen die dit recht expliciet aan jou gegund hebben.

Halen en brengen

Stichting Daphne is iets dat we samen met elkaar maken. Dat betekent ook dat het succes volledig wordt bepaald door de optelsom van wat iedereen bijdraagt.

Begeleider of deelnemer zijn van Daphne betekent dus geen betaald lidmaatschap op grond waarvan je allerlei rechten kunt ontlenen en consumeren. Het is een samenstelling van vrienden en vriendinnen waar we met elkaar iets unieks kunnen bereiken. De randvoorwaarde daarbij is dat alle betrokkenen erop gericht zijn om het voor de ander *geslaagd* te doen zijn.

Regels

Inderdaad, er zijn regels! Voor de meiden geldt dat ze zich daar maar beter aan kunnen houden, omdat Daphnemeiden die zich niet aan de regels houden al snel op hun billen krijgen. Voor de begeleiders geldt dat we de regels op een goede manier moeten handhaven. Met de juiste sfeer, spanning, respect en duidelijkheid.

Veel meiden vinden uitdagen leuk. Het is duidelijk dat uitdagen spannend kan zijn. Hoe dunner het ijs, des te spannender of het houdt. Kijken hoe ver je kunt gaan. Onlosmakelijk hiermee verbonden is dat ze straf kunnen krijgen. Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.

Het formulier is tijdelijk buiten gebruik

We hadden een formulier om de eerste stap te zetten om begeleider bij Daphne te worden. Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe begeleiders. De realiteit is dat blijkbaar heel veel mannen interesse hebben om begeleider te worden. Veel meer dan we ooit kunnen helpen. Daarom hebben we het formulier voorlopig buiten gebruik gesteld.


——