Contact leggen met Daphne

  • Als je contact legt met Daphne kom je andere meiden tegen die net zo zijn als jij

Contact leggen met Daphne

Voel je je aangesproken door deze website? Denk dat je met begeleiding en discipline meer in je leven zou kunnen bereiken? Je kunt dan contact opnemen met Stichting Daphne. Je vindt daar gewone meiden en vrouwen die weten dat het goed voor hen is om soms een pak op de billen te krijgen. Je komt in contact met vrouwen en meiden die hetzelfde zochten als jij. Zij vinden het logisch (en: gewenst) dat ze straf krijgen als ze dat verdiend hebben, omdat het op die manier beter werkt.

Het kan een grote stap zijn om daadwerkelijk contact te leggen. Belangrijk is dat je doet wat goed voelt en je tot niets gedwongen voelt.

Echte ontmoetingen

Elkaar in het echte leven tegenkomen is uiteraard het beste. Als het zover komt, zou het best een verrassing kunnen zijn. Een vooroordeel is dat meiden die aan spanking doen kinderachtig zijn of niet sterk in hun schoenen staan. Bij een werkelijke ontmoeting blijkt dit heel anders te zijn. Het zijn sterke meiden en vrouwen die heel goed weten wat ze willen. Ze weten wat ze nodig hebben. Net zoals in elk contact is het belangrijk dat over en weer vertrouwen ontstaat en dat de juiste snaar geraakt wordt. Zowel bij de ander als bij jou.

Stichting Daphne organiseerde in het verleden regelmatig bijeenkomsten en doet dat nu weer.

Soms zijn dit vrouwenbijeenkomsten, waarbij vrouwen onder elkaar de mogelijkheid hadden om over spanking en aanverwante gevoelens te praten. Deze vinden in huiskamersfeer plaats.

Bij de gemengde bijeenkomsten zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Deze zullen op een centrale plek in Nederland georganiseerd worden.

Via deze website houden we je op de hoogte.

Stel je vraag via email

Contact via email gaat meestal aan echte ontmoetingen vooraf. E-mail is een goede manier om een contact met iemand op te bouwen. Je kunt vragen stellen, terwijl je toch de gewenste afstand houdt.

Ben je op zoek naar begeleiding?

Kijk, dat is nog eens echt contact! Letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk is dit heel bijzondere vorm van contact. Als het goed klikt kan een begeleider je goed helpen om te worden hoe je zou kunnen zijn.

Contact met een begeleider betekent een aanpak met structuur, duidelijkheid en betrokkenheid. Waarschijnlijk krijg je regelmatig op je billen omdat je daar het meeste van leert. Bijvoorbeeld, als je je niet aan je afspraken houdt. Ook als je daar even geen zin in hebt.

Uiteraard is het belangrijk dat deze manier bij je past. Waarschijnlijk is dat wel het geval als je hier aan het lezen bent. Waarom neem je niet een volgende stap om te kijken of begeleiding bij je past?

 

Wil je begeleider bij Stichting Daphne worden?

Een begeleider is iemand die de persoonlijk begeleider/ster of coach is van tenminste één vrouw van minimaal 18 jaar op basis van een D/s relatie waarbij spanking een onlosmakelijk onderdeel is.

Als begeleider maak je afspraken met de dames en je zult waarschijnlijk speciale regels met haar/hen afspreken die ze in acht moet(en) nemen. Het is onze verwachting dat je als begeleider de Daphne methode gebruikt, wat betekent dat je straf op de billen geeft.

In aanvulling daarop kun je overwegen om ook deel te nemen aan Stichting Daphne. Als het bij jou en je sub past.