Contact leggen om begeleiding te krijgen

 • Contact leggen om begeleiding te krijgen is de eerste stap die je moet nemen als je denkt dat begeleiding bij je past. Als je behoefte hebt aan een plan dat je kunt uitvoeren met een stok achter de deur.

Ben je op zoek naar begeleiding?

Hoe begeleiding in de praktijk werkt

Als je een vrouw bent en je bent op zoek naar begeleiding, kun je hier een eerste contact leggen om begeleiding volgens de Daphne Methode te krijgen.

Contact leggen om begeleiding te krijgen betekent de eerste stap in een aanpak met structuur, duidelijkheid en betrokkenheid. Het betekent dat je echt aan de gang gaat.

Alles begint met weten wat je wilt. Dan komt het maken van een plan. Daarna komt echter de uitvoering door jou. Als je je niet aan je afspraken houdt, krijg je een pak op je billen. Ook als je daar even geen zin in hebt.

Uiteraard is het belangrijk dat dit bij je past. Waarschijnlijk is dat wel het geval als je hier aan het lezen bent. Waarom neem je niet een volgende stap om te kijken of begeleiding bij je past?

Mogelijke onderwerpen

In de praktijk zijn er veel onderwerpen waarbij een strenge en gestructureerde aanpak werkt.

Bij je studie verhoogt deze aanpak de discipline, de inzet en daardoor ook het resultaat. Studeren wordt meer een logisch onderdeel van het leven als je volgens de ‘Daphne Methode’ begeleid wordt.

Ook op andere levensterreinen kan gedrag en houding veranderd worden. Wil jij ook veranderen? Hoe? Op welke manier?

Tussen contact leggen om begeleiding te krijgen en de eerste keer

Voordat de begeleiding kan beginnen, vindt er eerst een uitgebreide kennismaking plaats. Het begint met e-mail en daarna wellicht een ontmoeting op een neutrale plaats.De beslissing om elkaar te ontmoeten nemen we pas nadat het voor beide partijen goed voelt. Als locatie kiezen we daarvoor meestal een café bij het Centraal Station in Utrecht. Het is daar druk, maar toch zijn er genoeg tafeltjes om rustig en privé een gesprek te voeren.

Ook na dat gesprek gaan we alleen verder als jij en wij het willen.

De volgende stap is dat we de regels met je doornemen en dat je voor de eerste keer bij Daphne op je billen kijgt. Je weet dan hoe het werkt en hoe het voelt.

Als je besluit verder te gaan, is de kans groot dat je in de toekomst nog heel wat keren op je billen krijgt.

Er zijn ook meiden die in een veilige omgeving eenmalig een pak op hun billen willen krijgen om te weten hoe zoiets voelt, terwijl ze nog niet besloten hebben of ze begeleiding willen. Dat kan ook.

Weet jij al hoe het voelt om een pak op je billen te krijgen en welk het effect het op je heeft?

Contact met de begeleider

Als het goed klikt kan een begeleider je goed helpen om te worden hoe je zou kunnen zijn. Meestal ontstaat binnen korte tijd een bijzondere dynamiek tussen jou en je begeleider.

Er zijn niet zoveel mensen aan wie je verantwoording schuldig bent en van wie je straf kunt krijgen.

Sommige meiden gaan al snel uitdagen en op zoek naar de grens. Meisjes die te ver gaan, worden over de knie gelegd en krijgen een stevig pak op hun billen.

Toch zijn lessen die je op je blote billen leert het meest waardevol, omdat dit effect niet anders bereikt kan worden.

Waarom contact leggen om begeleiding te krijgen?

Waarom wil een volwassen, sterke en onafhankelijke vrouw verantwoording afleggen tegenover zichzelf, maar dan via een ander?

Er is op deze website veel informatie te vinden over de effectiviteit van een pak op de billen.

Het gaat erom of het bij je past, of je het wilt en of je durft.

 

 

 

Zet de eerste stap: contact leggen om begeleiding te krijgen

Zet de eerste stap om uit te zoeken of begeleiding volgens de ‘Daphne Methode’ bij je past. Vul het onderstaande formulier in om contact leggen om begeleiding te krijgen. Nog even voor de duidelijkheid: bij Stichting Daphne is begeleiding alleen mogelijk voor meiden en vrouwen die minimaal 18 jaar zijn.


  Mijn voornaam (*)

  Mijn achternaam (*)

  Bovenstaande is mijn (*)

  Begeleiding volgens de 'Daphne Methode' is alleen mogelijk voor meiden en vrouwen van 18 jaar en ouder.

  Mijn leeftijd (*)

  Mijn e-mailadres (*)

  Een vraag: heb je zelf ook wel eens voor straf op je billen gekregen?

  NooitGelukkig alleen als kindHelaas alleen als kindAls volwassene, maar te lang geledenAls volwassene, recentelijkRegelmatigDit is allemaal niet van toepassing / geen mening

  Ben je bereid om straf op je billen te ondergaan voor het bereiken van je doel?

  Waarbij zou je graag begeleiding willen?

  Aanvullende uitleg over de onderwerpen waarbij je graag begeleiding wilt?

  Aanvullend bericht


  Er zijn heel veel vrouwen en meiden bij wie begeleiding goed past. Het is helaas niet mogelijk om iedereen te bedienen, hoezeer we ons best ook doen. Realiseer je dit svp als je contact met ons opneemt.